Oud papierboekje

Oud papierboekje

Papier. Onbewust verzamel ik oud papier. Ben ik opeens een echte verzamelaar. 
De stapel groeit gestaag: enveloppen inclusief inhoud, uitgeprinte teksten die je één keer gebruikt/leest, kranten, tijdschriften etc.
Maar sinds deze week heb ik een oplossing voor het papier wat aan 1 of 2 kanten nog 
onbedrukt is… Een notitieboekje! 
Het kost wat tijd, maar dan heb je wel een zeer origineel/persoonlijk/leuk boekie, die het goed doet op feesten en partijen. 🙂 Dit exemplaar geef ik vanavond aan m’n oom die onlangs 50 is geworden (nu maar hopen dat ‘ie mijn blog niet leest) Mijn nichtje (hoi Sietske!) heeft me trouwens geïnspireerd, die maakte een agenda van oude enveloppen. 
Ook zin om uren te knippen/pielen? Ik gebruikte een soort-van deze tutorial, een soort-van, want die van mij is 100x rommeliger/schever (laten we het op een boekje met ‘karakter’ houden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: